Жахливе вбивство в Москві: Московська няня-вбивця неодноразово лікувалася від шизофренії

Правоохоронні органи Узбекистану поінформували своїх російських колег про те, що Гюльчехра Бобокулова, підозрювана у вбивстві чотирирічної вихованки в Москві, мала психічний розлад.

Гюльчехра Бобокулова. Фото: pl.com.ua

За даними узбецької сторони, Бобокуловій ще в 1999 році було поставлено діагноз «шизофренія», вона неодноразово проходила лікування в стаціонарі. При цьому її чоловік, дізнавшись про діагноз, оформив розлучення. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Крім того, російські правоохоронні органи перевіряють інформацію про те, що в день вбивства дитини няня зустрічалася зі своїм цивільним чоловіком в квартирі, де вона працювала. Слідство встановлює, чи перебував в квартирі сторонній і чи міг він бути пов'язаний зі злочином.

Також повідомляється, що в кінці тижня Бобокуловій буде пред'явлено звинувачення за трьома статтями КК РФ: «Вбивство», «Умисне знищення майна шляхом підпалу» та «Завідомо неправдиве повідомлення про акт тероризму».

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що 38-річна громадянка Узбекистану Гюльчехра Бобокулова зізналася в скоєнні злочину. Первинна експертиза показала, що дівчинка могла бути спочатку задушена, а потім обезглавлена.

За даними слідства, дочекавшись, поки батьки зі старшою дитиною підуть з дому, Бобокулова вбила підопічну і підпалила квартиру. На допиті жінка пояснила скоєне зрадою чоловіка. Няня, за словами батьків убитої дівчинки, працювала у них близько року і здавалася їм хорошим фахівцем.

Як повідомляли Патріоти України, Бобокулова була затримана 29 лютого близько метро «Жовтневе Поле» в Москві. Одягнена в хіджаб жінка з відрізаною дитячою головою в руках загрожувала підірвати себе біля станції столичної підземки. Сапери, які обстежили місце затримання жінки, вибухівки не виявили. Ведеться розслідування кримінальної справи.

Це буде справжній прорив! Генетик розповів, коли вчені зможуть кардинально продовжити життя людини

четвер, 2 травень 2024, 7:37

Перші спроби кардинально продовжити життя людства в перспективі очікуються в межах найближчих двадцяти років. Про це розповів генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. "За ...

Градусники будуть зашкалювати? Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європі

четвер, 2 травень 2024, 7:30

Літо в Європі буде спекотніше, ніж зазвичай, з більш високим ризиком посухи та хвиль тепла. Очікується, що теплий травень продовжить тенденцію, яка спостерігалася 10 місяців поспіль із рекордно високими глобальними температурами, передають Патріоти Укр...