Жахливе відео: Журналіст зняв ролик про те, як звучить війна на Донбасі

Вілсон рекомендує дивитися відео в потужних навушниках, щоб чути весь спектр звуків навколишнього середовища.

Дорога в Піски. Фото: Обозреватель.

Фотожурналіст Брайс Вілсон з Австралії створив моторошний фотопроект про Донбас, поєднавши зображення з пронизливими звуками війни. Відповідне відео він розмістив в своєму Twitter, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як зазначив журналіст відео, фото та звуки зняті в Пісках під Донецьком минулої зими. Вілсон рекомендує дивитися відео в потужних навушниках, щоб почути весь спектр звуків навколишнього середовища.

"У деякі дні зруйноване місто Піски в Донецькій області повністю безшумне, позбавлене звуків війни, яка відбувається менш ніж в 400 метрах звідси. Птахи співають пісні, кинуті собаки гавкають, шукаючи їжу, і вітер дме через зруйновані школи і квартири. Звуки війни - це не завжди зброю і вибухи ", - йдеться в описі до відео.

Вілсон присвятив цей фотопроект українському воїну Сергію, який був убитий в районі Пісків в грудні 2015 року.

Винуватець залишився живим: У центрі Броварів прогримів вибух, є постраждалі (фото)

субота, 11 травень 2024, 21:59

Увечері, 11 травня, приблизно о 20.40 у центрі Броварів пролунав вибух. Про це повідомив міський голова Броварів Ігор Сапожко, передають Патріоти України. За попередньою інформацією, постраждало дві особи, один з них – співробітник поліції. На місці пр...

Журналістка СТБ, яка покинула Україну через війну, балотується до місцевої ради Ірландії

субота, 11 травень 2024, 20:50

Журналістка Наталія Красненкова, яка поїхала до Ірландії, рятуючись від агресії Росії в Україні, стала першою українкою, яка балотується в депутати місцевої ради в ірландському графстві Керрі. Про це повідомляє видання Irish Independent, передають Патр...