Жахливий випадок у Києві, поліція була безсила: Бійцівський пес відгриз жінці руку

Поліцейські застосували табельну зброю, що врятувало життя не тільки хазяйці собаки.

Бійцівського собаку, що знівечив хазяйку, довелось застрелити. Фото: znaj.uaРанком 25 червня співробітникам патрульної поліції надійшов дзвінок. Повідомлялося, що в одному з будинків Оболонського району на людину напала собака, інформують Патріоти України з посиланням на "Диалог".

Як тільки патрульні зайшли в будинок, вони почули гучні крики жінки, хоча її квартира перебувала на восьмому поверсі. Піднявшись до квартири, поліцейські побачили страшну картину: залита кров'ю жінка відчайдушно намагалася вирвати руку, яку затиснула з гарчанням собака. Спочатку співробітники поліції спробували вивести жінку в коридор, але агресивна тварина напала на одного поліцейського.

Напарник спробував втихомирити собаку газовим балончиком, проте це не допомогло: розлючений пес кинувся і на другого поліцейського. Після цього поліцейські прийняли рішення вбити неконтрольованого пса за допомогою табельної зброї.

Відразу після цього поліцейські допомогли постраждалій спуститися вниз, де біля дверей під'їзду на них чекала машина швидкої допомоги. Незважаючи на старання медиків, врятувати руку все-таки не вдалося: в одній зі столичних лікарень жінці ампутували постраждалу кінцівку.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...