Жахливий землетрус в Італії: Люди аплодували рятувальникам, які дістали з-під завалів 10-річну дівчинку

Доля батьків дитини, яка провела під завалами будинку багато годин, невідома.

Землетрус в Італії забрав життя 247 осіб. Фото: ЖЖ.

Сьогодні вночі, 25 серпня, в центральній частині Італії знову зафіксовані нові підземні поштовхи магнітудою 4,0. Пошуки можливих жертв землетрусу тривають в Аркуата-дель-Тронто, Пескарі, Аккумолі і Аматріче. Загиблими вважаються за станом на ранок сьогоднішнього дня 247 осіб, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Епіцентр підземних поштовхів знаходився в ста кілометрах на північний схід від Риму. Осередок залягав на глибині двох кілометрів, розповіли сейсмологи. За підрахунками чиновників, 190 людей загинули в провінції Рієті і 57 осіб - в Асколі-Пічено.

У Аматріче зруйновано більшість будинків, багато людей перебувають під завалами, їх дістають як рятувальники, так і прості люди.

Під оплески була врятована 10-річна дівчинка, яка вижила і провела під завалами будинку багато годин. Доля її батьків невідома.

Останній раз руйнівний землетрус в цьому регіоні відбувся в 2009 році. У провінції Л'Акуїла тоді загинули близько 300 осіб. Тисячі будинків були пошкоджені.

За даними МЗС України, українці не постраждали в результаті землетрусу. Рятувальні роботи тривають.

Яка категорія українців може достроково вийти на пенсію і отримувати виплати - пояснення

понеділок, 29 квітень 2024, 8:52

В Україні певна категорія громадян може вийти на пенсію достроково. Перелік осіб, які мають на це право та умови призначення таких пенсій визначено статтею 115 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" Про це розповіли у Пе...

Вперше на конкурсі краси високого рівня перемогла 60-річна жінка. Прекрасна аргентинка, що випередила 34 молоденькі кандидатки, розкрила секрет блискучої зовнішності

понеділок, 29 квітень 2024, 8:15

Днями відбувся конкурс краси "Міс Всесвіт Буенос-Айрес". Його переможницею вперше за історію подібних конкурсів стала 60-річна жінка, яку звати Алехандра Родрігес. Вона обійшла 34 кандидаток, які набагато молодші за неї. Про це пише видання Independent...