Жест підтримки: 10 млн євро для потерпілих на Донбасі зібрав Папа Римський

Збір пожертвувань почався 3 квітня 2016 року. Пріоритетами допомоги є їжа, одяг, ліки та отримання даху над головою для тих, хто втратив все через військові дії.

Папа Франциск. Фото:top-news.am

Папа Римський Франциск зібрав для потерпілих внаслідок війни на Донбасі понад 10 млн євро. Розглядаються заявлені проекти на допомогу. Про це повідомляє представництво Папа для України, зазначають Патріоти України.

"Це жест конкретної підтримки жертв війни, націлений бути знаком християнської любові, але також і жестом, щоб той, хто страждає, не відчував себе покинутим чи забутим. Щоб міжнародне співтовариство не забувало, що це його обов’язок — докладати всіх зусиль для досягнення миру у справедливості і солідарності," – говориться у повідомленні.

Збір пожертвувань почався 3 квітня 2016 року. Пріоритетами допомоги є їжа, одяг, ліки та отримання даху над головою для тих, хто втратив все через військові дії.

На окупованій Луганщині росіянин зґвалтував та жорстоко вбив 17-річну дівчину

вівторок, 7 травень 2024, 10:56

Росіянин зґвалтував і вбив ударом ножа в серце 17-річну дівчину Анастасію, яка проживала в тимчасово окупованому місті Ровеньки Луганської області. Про це інформує російський Telegram-канал ASTRA, передають Патріоти України. Зазначається, що кілька дні...

У ТЦК на Дніпропетровщині помер чоловік нібито від нападу епілепсії - родичі кажуть, що його били

вівторок, 7 травень 2024, 9:57

На території Саксаганського ТЦК Кривого Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад. Про це йдеться в заяві Дніпропетровського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Там заявили, ...