Жорстоке вбивство Олі і Віталія Зубенків: Окультист розповів, за що позбавив життя подружжя

Метою заздалегідь спланованого вбивства було пограбування - злочинці викрали $12 тисяч.

Ольгу та Віталія Зубенко жорстоко вбили. Фото:соцмережі

Вбивця сімейної пари Віталія і Ольги Зубенків зізнався в скоєному. Він заперечує, що скоїв убивство в окультних цілях і заявляє, що розправився з подружжям через гроші, пишуть Патріоти України з посиланням на Іnforesist.

Відзначається, що «потомствений маг» зі своєю спільницею заздалегідь все спланували і навіть викопали яму, в якій потім сховали тіла своїх жертв, ще до їх приїзду. Про те, що сім'я Зубенків володіє великою сумою грошей, вбивця з напарницею дізналися під час візиту до них в Київ (сім'я сама розповіла про те, що збирає на житло, і зустрічалася зі злочинцями не один раз).

У поліції розповіли, що після вбивства чоловіка і дружини вбивця з спільниці забрали їх ключі від квартири і відразу ж поїхали в Київ за вказаними засобами. Більш того, вони викрали дорогі прикраси, які зараз правоохоронці знаходять в ломбардах. Збутом ювелірних виробів займалася саме напарниця «чаклуна».

З неофіційних джерел стало відомо, що вбивця забрав у своїх жертв $12 тисяч.

Нагадаємо, тіла молодого подружжя, які напередодні зникли в Києві, були знайдені на території занедбаної ферми в Чернігівській області. За інформацією ЗМІ їх убили окультисти, до яких пара звернулася, оскільки не могла мати дітей.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...