Журналіст ошелешив соцмережі звісткою про жахливу знахідку

Неподалік від Києва знайдено підпільний морг, де зберігаються останки людей.

Недалеко від Києва знайдено підпільний морг. Ілюстрація: newstes.ru.

Журналіст Костянтин Стогній повідомив, що недалеко від Києва знайдено підпільний морг, в якому в целофанових пакетах знаходяться людські останки. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Стогній зазначив, що на пакетах вказані прізвище, ім'я, по батькові, рік народження і діагноз померлого з причиною смерті.

"Ну якщо вже підпільний морг тоді все, здаюся, розумом народ наш не зрозуміти - Навіщо потрібен підпільний морг???", "Це ще закон про трансплантацію не приняли...приймуть, от тоді буде взагалі пі...ц. А взагалі це все просто на голову не налазить...Кошмар!", "Ой чую я це пов'язано з торгівлею органів!!!!!", "До чого дійшли люди, що таке сталося з нами, підпільний морг. Брати Стругацькі відпочивають!", "Та я в шоці. А потім люди безвісти пропадають. Шок", "Це повний пі*дець!!!!", - пишуть люди в коментарях.

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...

У Тернополі чоловік у військовій формі побив у супермаркеті місцевого жителя, розгорівся скандал

вівторок, 7 травень 2024, 14:22

У тернопільському супермаркеті чоловік у військовій формі побив місцевого жителя Ореста Паньківа. Зі слів потерпілого, чоловік з товаришем представилися працівниками ТЦ. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Тернополянину Оресту Паньківу...