Журналісти розповіли про таємну зустріч Коломойського з соратником Порошенка у Швейцарії (відео)

Зустріч проходила в ресторані на березі Женевського озера і тривала дві години.

Ложкіна побачили у товаристві Коломойського та Боголюбова. Фото: скріншот з відео.

Українським журналістам вдалося дізнатися, що 26 березня цього року близький соратник президента України Борис Ложкін зустрічався в Женеві з олігархом Ігорем Коломойським і колишнім співвласником "Приватбанку" Геннадієм Боголюбовим. Про це йдеться в програмі "Схеми", передають Патріоти України.

Зустріч проходила в ресторані на березі Женевського озера і тривала дві години. Після цього Боголюбов, Коломойський і Ложкін вийшли з ресторану і без охорони, втрьох, прогулялися уздовж водойми. У матеріалі йдеться, що Коломойський більше 8 місяців не прилітав в Україну. Також наголошується, що сам Порошенко на одній з прес-конференцій заявляв про особисті переговори з олігархом з приводу надійності роботи "Приватбанку". Ложкін, який в той час очолював Адміністрацію президента, вважався одним з головних комунікаторів глави держави з олігархами.

В даному контексті журналісти нагадали слова Ложкіна після призначення його главою адміністрації Порошенка. "Моя задача - вибудовувати конструкції, які необхідні для забезпечення ефективної діяльності президента", - тоді заявляв він.

Журналісти не виключають, що Ложкін може продовжувати "вибудовувати конструкції" до сих пір і припускають, що на зустрічі з Боголюбовим і Коломойським могла вестися бесіда про медіа-підтримку Порошенка в обмін на збереження активів або сприяння у вирішенні справ олігархів в українських судах.

При цьому в прес-службі Ложкіна заперечують, що він веде переговори від імені Порошенка і заявляють, що він не займається політикою. Сам Коломойський в коментарі журналістам заявив, що Ложкін приїжджав до Женеви до Боголюбова, так як вони є давніми друзями.

"Так, (з людиною - ред.) з оточення президента Порошенка, але яке вже не є найближчим оточенням президента Порошенка. І, по-моєму, намагається дистанціюватися від цього оточення", - також зазначив олігарх.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...