Журналісти вимагають заборонити в Києві концерт Орбакайте після її виступів на підтримку анексії Криму

Співачка виспупала на окупованому півострові у заходах на честь "приєднання Криму до Росії", а також "Днів Москви"

Фото: informing

Український блогер Мирослав Олешко повідомляє, що Крістіна Орбакайте, яка 13 червня 2014 року приїхала в окупований Крим і виступила на концерті на честь «приєднання Криму до Росії», а також «Днів Москви», збирається в березні наступного року дати концерт у Палаці культури «Україна». Про це інформують Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

На думку блогера, подібні акції на території України неприпустимі - для всіх артистів, які підтримали анексію Криму Росією, шлях в Україну повинен бути закритий. Олешко повідомляє: «Роман Недзельський, директор Палацу культури «Україна», хоче допомогти співачці зібрати високі гонорари в Україні і сам непогано на цьому заробити, але нашим бізнесменам пора думати не тільки про гроші». Журналіст підкреслює, що факт майбутнього в Києві концерту стає ще більш обурливим, якщо взяти до уваги те, що колишній чоловік Орбакайте зараз є «смотрящим» Путіна в Криму - Руслан Байсаров встановив контроль відразу над декількома бізнес-об'єктами на півострові.

Проти цього концерту дочки російської Примадонни в Києві вже жорстко висловилися інші блогери і журналісти. Вони вимагають заборонити в'їзд Орбакайте на територію України.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...