Жванецький висловився про можливе президентство Зеленського

Відомий сатирик зізнався, що вважає малоймовірною перемогу шоумена на виборах.

Михайло Жванецький. Фото: соцмережі.

Одеський сатирик Михайло Жванецький вкрай несподівано відреагував на можливе президентство шоумена Володимира Зеленського, передають Патріоти України.

Сатирик привітав рішення Зеленського балотуватися на пост президента України і підкреслив, що ця людина - молода і розумна, і він "набагато краще старих комодів". Більш того, Жванецький впевнений, що кандидатура Зеленського на виборах в Україні - це хороше рішення для країни. Коли у сатирика поцікавилися, чим йому подобається Зеленський, письменник підкреслив, що Україна "все життя з тупими правителями". «Ну и что, что он комедийный актер? Когда всю жизнь мы с тупыми, как комоды, это много хуже, чем симпатичный и умный молодой человек», - заявив Жванецький. У той же час він вважає, що у Зеленського вкрай низькі шанси перемогти на президентських виборах.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...