Жириновський постачав зброю Гіві: Екс-полонений терористів "ДНР" зробив гучну заяву

Також він висловив думку, що Кремль буде утримувати Донбас, поки він буде йому потрібен.

Фото: gdb.rferl.org

Терористи так званих ДНР і ЛНР отримують фінансування не тільки від Кремля але і від інших структур і Росії, зокрема, від лідера ЛДПР, депутата Держдуми Володимира Жириновського. Про це в інтерв'ю УП розповів звільнений із полону "ДНР" відомий вчений-релігієзнавець Ігор Козловський, повідомляють Патріоти України.

За його словами, Росія витрачає на Донбас не дуже великі гроші.

"Для Росії, на мою думку, це не такі вже великі гроші. Крім того, є певні структури, які фінансують окупований Донбас незалежно від Кремля. Починаючи від Жириновського. Так, ополченці розповідали, що Жириновський мав постійний зв'язок із так званим Гіві, який замовляв через нього ту чи ту зброю", - розповів Козловський.

"Хоча як земля і ресурси в такому вигляді він йому вже не потрібен. Але фактор Донбасу відволікає світ від питання Криму", - наголосив учений.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...