Життя героїв не можуть бути віддані марно: "З цього шляху я не піду до кінця мого життя, бо більшого кохання, ніж моя Україна, я не знайду та не шукаю...", - зі щоденника 18-річного "кіборга "Сєвера"

18-річний "кіборг" загинув у 2014 році при обороні Донецького аеропорту

Сергій Табала. Фото: "Правий сектор"Українці вшановують славну пам'ять наймолодшого "кіборга", 18-рiчного бійця Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор" друга "Сєвєра" (Сергія Табали), який загинув 6 листопада 2014 року під час оборони Донецького аеропорту. Про це пише "Правий сектор", повідомляють Патріоти України.

"Цього символiчного Тижня Пам'ятi друга "Сєвєра", маємо за честь оприлюднити цитати та уривки з "Щоденника для нащадкiв" Сергiя Табали. В своєму щоденнику, який вiв за свого вже зрiлого, але короткого життя, наш побратим висловлював свої думки, мрiї та життєву фiлософiю", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, Герою встановили пам'ятник на Київщині. Ось цитати з "Щоденника для нащадкiв" бійця Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор" славної пам'ятi друга "Сєвєра" (Сергія Табали)

* * *
Я націоналіст і з цього шляху я не піду до кінця мого життя, бо більшого кохання, ніж моя Україна, я не знайду та не шукаю...

* * *
Я завжди мріяв бути лицарем, завжди хотів жити по совісті, моралі, чесності… Так аби на мене рівнявся весь світ. Я змінюю цей світ, бо хто, якщо не такі, як ми!

* * *
... мій націоналізм випливає не тільки із моєї любові до нашої нації, а напряму із моєї любові до родини та моєї турботи про них.

* * *
... мені подарували "меч", який я поніс у руках в бою із лютим ворогом – ідею, яка повернить Україну із багна і знову поставить її над усіма!

* * *
Для мене честь - померти за Україну. Шкода, що за нашу країну я можу померти тiльки один раз.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...