Життя продовжується: Закарпатець на інвалідному візку підкорив найвищу вершину України

Олександр Сухан після важкої травми втратив здатність ходити.

Скрін відео

Попри обмежені фізичні можливості, Олександру вдалося підкорити Говерлу. Про це йдеться у програмі "Правда життя. Сильні духом", передають Патріоти України з посиланням на Depo.Закарпаття.

Місяці виснажливих тренувань, ретельне планування маршруту і в результаті Олександр підкорив гору Говерлу, висота якої становить понад 2000 метрів.

До вершини Говерли вели не тільки тренування, але і час, коли Олександр боровся з відчаєм. Для молодого хлопця, який в 19 років втратив здатність ходити, здавалося, все скінчено.

"Після травми, а травма була дуже серйозною, я був у відчаї , - згадує Олександр. - Оскільки коли людина фізично здорова - ходить, бігає, грає футбол, і тут в одну мить - ти все втрачаєш і лежиш - і ти інвалід, безпорадний... Звичайно, в той час мені було дуже важко".

Співзасновник "Культурного десанту" пояснив, чому відмовив Лободі і Потапу у виступі на передовій

неділя, 28 квітень 2024, 20:06

Співак, музичний продюсер і співзасновник Культурного десанту Олександр Чемеров на проєкті Муз_Тренд розповів, що не вірить у щирі наміри Лободи і Потапа і тому ці артисти не виступають на передовій перед захисниками України, передають Патріоти України...

"Нас фінансує... Пенсійний фонд": Як військовий "Дід" веде чоловіків 60+ нищити окупантів

неділя, 28 квітень 2024, 19:55

Проти армії Російської Федерації ведуть "неофіційну" війну українські дідусі, яких об'єднав у ротно-тактичну групу 67-річний Олександр Таран - по-фронтовому "Дід". Йдеться про бійців, що не входять до складу Збройних сил України через літній вік. Однак...