Довели: У РФ інвалід цілий день ламав бордюр, щоб потрапити у лікарню (фото)

2 червня чоловік майже цілий день провів сидячи на проїжджій частині і самостійно видовбав у бетонних огорожах колії для коліс.

Інвалід сам собі зробив "пандус". Фото: ТВК.

У російському Красноярську пенсіонер на інвалідному візку зламав молотком бордюр через те, що не міг проїхати до лікарні. Про це повідомляє ТВК, передають Патріоти України.

У чоловіка більше 20 років паралізовані ноги і частина правої руки. При цьому він щодня повинен відвідувати лікарню, яка розташована на протилежному боці проїзної частини вулиці. Для зручності пересування знайомі подарували йому механічну коляску, але все одно самостійно красноярець не може проїхати навіть 500 м, тому що коляска впирається у високі бордюри.

За словами чоловіка, він ще у 2013 р звертався до мера міста з проханням обладнати ділянку пандусами, але так і не отримав обіцяного. "Ну і все, я ніде проїхати не можу, ось туди вище, по вул. Тотміна. Там де зупинки, перехрестя, пішохідні переходи - по тротуару прямо не проїдеш - біля кожного дома бордюри. Ну хіба можна так? Це просто знущання над нами!", - розповів житель Красноярська Володимир Журат.

2 червня він майже цілий день провів сидячи на проїжджій частині і самостійно видовбав у бетонних огорожах колії для коліс. Як пояснили в департаменті міського господарства, ніякі звинувачення до літньої людини за псування міського майна висуватися не будуть. Крім того, імпровізований пандус впорядкують і дороблять до кінця.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...