"Життя швидко промайнуло перед очима": Анастасія Приходько розказала шокуючі подробиці свого волонтерства (відео)

Анастасія Приходько не втрачає надії на перемогу, вважає, що ситуація на Донбасі стабілізується, а Крим повернеться до складу України.

Анастасія Приходько. Фото: Сегодня.

Українська співачка Анастасія Приходько активно займається волонтерською діяльністю, відвідує українських військовослужбовців у зоні АТО. Проте ця діяльність є доволі небезпечною. Про це співачка розповіла телеканалу "Житомир", передають Патріоти України.

Анастасія підтвердила інформацію, що двічі, у Попасній та у Костянтинівці, бойовики намагалися її викрасти та вивезти на окуповану територію. Співачка сказала, що подробиці не має права розголошувати, але наголосила, що тоді їй вперше в житті стало страшно. "Життя швидко промайнуло перед очима" - згадує вона.

Під час візиту до Костянтинівки, що в Донецькій області Анастасію Приходько охороняли хлопці з спецпідрозділу "Альфа". Проте мужня співачка вважає, що небезпека загрожує не лише їй, але й усім українцям. Вона наголошує, що, незважаючи на небезпеку, необхідно підтримувати армію, бо від цього залежить доля України. "Війна змінила багатьох людей, і зараз, як ніколи, необхідно допомагати одне одному", - додає дівчина.

Анастасія Приходько не втрачає надії на перемогу, вважає, що ситуація на Донбасі стабілізується, а Крим повернеться до складу України. Співачка підкреслює, що її думку поділяють багато мешканців сходу України. Також артистка засуджує тих виконавців, які виступають у країні-агресорові. Приходько вважає, що рано чи пізно вони зрозуміють свою помилку. Проте "це зрада свого народу, і мені дуже прикро, що так сталося. Слава богу, що я до них не відношуся. Гроші не на першому місці, адже є речі, які не можна купити", - говорить вона.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...