"Жити стало веселіше": У знеструмленій Алушті з'явилися вовки (відео)

Хижаки поки що нападають тільки на домашніх тварин.

В Алушті з'явилися вовки. Ілюстрація:crimea.vgorode.ua

В Алушту почали спускатися вовки. Хижаки поки що нападають тільки на домашніх тварин. Вулиця Жовтнева межує з лісовим масивом. Жителі стали регулярно знаходити розірвання і обгризені останки кішок і птахів. Місцеві жителі розповідають, що вовка можна зустріти в будь-який час. Про це пише видання Styler, повідомляють Патріоти України.

"Позавчора я ходив за грибами і зустрів вовка", - розповідає один з них. Іншій мешканці міста заважає вовче виття, яке не дає спати ночами.

"Вовк з'являється несподівано. Це просто шок. У людини зі слабким серцем може статися інфаркт", - каже місцевий житель.

Про те, що вулицями міста розгулюють вовки, в адміністрації не знають. Начальник управління благоустрою Алушти Олександр Молоков заявив, що про хижаків в перший ра почув від журналістів.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...