"З'явилося вміння цінувати кожну хвилину": Маша Єфросиніна показала маленького сина (фото)

Маленькому Олександру виповнилося 1,5 року.

Маша Ефросиніна. Фото: Ivona.Українська ведуча Маша Єфросиніна показала зворушливе фото зі своїм півторарічним сином. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Днями популярна українська телеведуча, актриса Маша Єфросиніна відзначила півтора року життя свого сина Олександра. 36-річна Маша поділилася своїми почуттями з шанувальниками на особистій сторінці в Facebook та опублікувала зворушливе фото з сином.

Маша Ефросинина

Марія зізналася, що з появою в її житті сина вона навчилася цінувати кожну прожиту хвилину, а також її життя наповнилося новими неповторними відчуттями.

"Рівно півтора року, як моє життя наповнилося новими почуттями та емоціями, незрівнянними ні з чим за силою своєю енергією і переживаннями, розставлено нові пріоритети і з'явилося вміння цінувати кожну хвилину", - написала Маша.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...