З'явилися фото підозрюваного, який на Київщині біля дитсадка по-звірячому зарізав багатодітну матір

У суді Фастова підозрюваному обирають запобіжний захід, причому прокурор зажадав проводити слухання в закритому режимі.

Підозрюваний у залі суду. Фото:Обозреватель

У Фастівському міському районному суді Київської області служителі Феміди обирають запобіжний захід підозрюваним у вбивстві 42-річної Лілії Гордєєвої. Нагадаємо, що багатодітна мати була по-звірячому вбита біля дитячого садка 13 березня. Про це пише Обозреватель, передають Патріоти України.

У залі суду зібралися десятки людей: журналісти, бійці АТО і просто місцеві жителі. У клітці під охороною перебуває один з підозрюваних Іван Вікторович Д. Про це розповів представник "Асоціації учасників бойових дій і учасників АТО м.Фастів" Юрій Ткаченко, який перебуває на судовому засіданні.

На даний момент суддя заборонив журналістам вести онлайн зйомку. У той же час прокурор зажадав проводити слухання в закритому режимі. Прокурора підтримала захист підозрюваного і сам підозрюваний. Суд ухвалив проводити засідання у закритому режимі.

Як стало відомо, 16 березня за підозрою у вбивстві матері трьох дітей Лілії Гордєєвої було затримано чотирьох осіб. Поліція підтвердила затримання, зазначивши, що вбивство Гордєєвої було замовним. Виконавцю замовник заплатив 12 тис. доларів. Причина конфлікту - судові тяжби із загиблою, яка була підприємцем.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...