"Зігрій захисника": Волонтери закликали українців допомогти бійцям АТО

​Волонтери почали акцію, в рамках якої планують закупити необхідні засоби для захисту бійців від морозів.

Ілюстрація:gk-press.if.ua

Українців просять про допомогу для бійців АТО, які замерзають на Донбасі. Для цього волонтери запустили акцію "Зігрій захисника", в рамках якої будуть закуповуватися грілки. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook Олена Суєтова, волонтер Благодійного фонду "Свічадо", передають Патріоти України.

Волонтер зазначила, що грілки будуть закуповувати двох видів: одинарні та подвійні для рук і ніг. Кожна з них коштує 10 грн, ящик з 300 грілками - 3 тис. грн. До акції просить приєднається Тетяна Губа, радник голови Дніпропетровської ОДА.

Крім того, кілька блогерів розповіли про випадки обмороження у бійців, оскільки вночі у вівторок, 31 січня, температура повітря впала до -25 градусів.

Загальну закупівлю проведуть у вівторок, 31 січня, і в четвер, 2 лютого. Щоб приєднається до акції, можна скористатися наступними реквізитами для перерахування грошей. ПриватБанк 5167 9856 9024 6848 (Жицька Катерина).

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...

В Єрусалимі зійшов благодатний вогонь у храмі Гробу Господнього (фото)

субота, 4 травень 2024, 16:05

У Велику суботу перед Великоднем, 4 травня, у храмі Гробу Господнього в Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь. Про це повідомляють у соціальній мережі Х, передають Патріоти України. "Благодатний вогонь зійшов у Велику суботу у храмі Гробу Господнього в Є...