Зір покращився?: На Дніпропетровщині представники місії ОБСЄ врятували від смерті кота (фотофакт)

Тварину з колодязя витягли рятувальники ДСНС.

У Дніпропетровській області 9 червня представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ допомогли врятувати від смерті кота. Про це повідомляє прес-служба ДСНС Дніпропетровщини, інформують Патріоти України.

Відзначається, що місцевий житель, проїжджаючи повз село Межова, зустрів представників ОБСЄ, які розповіли, що в громадському колодязі знаходиться жива істота.

"Чоловік зателефонував до Служби порятунку "101" і повідомив про це рятувальникам", - йдеться в повідомленні.

На місце прибули працівники ДСНС, санітарна служба, а також пожежна команда. Вони з'ясували, що в колодязі знаходиться кіт. Рятувальники витягли тварину за допомогою мотузки.

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...