З'їздили на гастролі: Відомий український гурт пограбували у Полтаві (фото)

Злодії розбили скло в автівці гурту "Антитіла", викравши гроші, документи та особисті речі світло-техніків.

Гурт "Антитіла" пограбували у Полтаві. Ілюстрація:newport.com.ua17 березня у Полтаві виступив відомий український гурт “Антітела” з новою програмою «Сонце». Тур «Сонце» – це нова програма, сучасне світлове шоу, і, як завжди драйв, незабутні емоції та щире спілкування з шанувальниками. Але не обійшлося без пригод. Сергій Вусик повідомив на своїй сторінці у Facebook про пограбування авто гурту, передають Патріоти України.

Це вже не перший випадок пограбування в Полтаві. За таким сценарієм і в тому ж місці забралися в каділак гурту "Дзідзьо".

“Ось таким ми побачили один з наших мікроавтобусів після концерту в Полтаві. Були викрадені гроші, документи та особисті речі наших світло-техніків. У гастрольному авто Антитіл пошкоджено центральний замок, але добре що всі речі Антитіла завжди забирають з собою.

Частину пограбованих речей знайшли в парку біля концертного залу. Криміналісти працюють.

Мораль всього – нічого не залишайте в авто. Завтра у Дніпрі будемо лагодити машини. Тур “Сонце” продовжується”, – написав Сергій Вусик, виклавши світлину з розбитим склом авто.


Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...