Зламані ребра і крововилив у мозок: На Одещині жорстоко побили двохрічну дитину

На думку рідного батька Васі, дитину, в якої виявили численні травми, переломи та черепно-мозкову травму, побив вітчим.

Ілюстрація: prozoro.info

У селищі Доброслав Одеської області рідні побили дворічного Васю Олійника. В результаті у дитини крововилив у мозок і сім зламаних ребер. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Зазначається, що хлопчик у тяжкому стані потрапив до дитячого відділення Доброславської лікарні в неділю, 9 липня.

На думку рідного батька Васі, дитину, в якої виявили численні травми, переломи та черепно-мозкову травму, побив вітчим. Також відомо, що чоловік має кримінальне минуле – раніше сидів за крадіжки.

"Мама не змогла б так побити дитину, я більш ніж на 100% впевнений, що це зробив її "майбутній" чоловік. Тому що ми з нею в розлученні, а вона його зараз просто прикриває", – переконаний він.

Володимир зазначає, що немає жодних доказів побиття дитини, тому поліція нічого не робить.

"Але я впевнений, що це зробив він. Упевнений. Тому що це було у них удома поруч із Доброславом, в селі Зоринове. Він потрапив звідти з усіма цими травмами", – каже батько.

Поки ж батько хлопчика робить усе для того, щоб матір Василя позбавили батьківських прав.

В поліції ситуацію не коментують. Відомо, що там порушили справу за статтею 122 КК України "Умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості".

Нагадаємо, під Харковом пенсіонерка пограбувала дитину.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...