Злякалися: Терористи "ДНР" вивозять свої сім'ї з-під Дебальцевого

Ажіотажу сприяє поширення чуток у лавах бойовиків про те, що після "розвідки боєм" у районі Світлодарської дуги ЗСУ готують "масштабний наступ" на Дебальцеве.

Дебальцеве. Фото: YouTube

Бойовики і "чиновники" "ДНР" вивозять сім'ї з населених пунктів у районі Дебальцевого. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, повідомляють Патріоти України.

Починаючи з 20 грудня бойовики "1-го АК ДНР" та "чиновники" "ДНР" масово вивозять свої сім'ї з Дебальцевого, Вуглегірська, Дебальцевського (колишня Комуна) у зв'язку із загостренням протистояння на лінії розмежування на даній ділянці.

"Ажіотажу сприяє поширення чуток у лавах бойовиків про те, що після "розвідки боєм" у районі Світлодарської дуги ЗСУ готують "масштабний наступ" на Дебальцеве. Основна частина сімей бойовиків вивозиться в Горлівку з можливою подальшою їхньою евакуацією вглиб окупованої території", - йдеться в повідомленні.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...