Злякався? Російський співак назвав Вакарчука особливо небезпечним

Вадим Самойлов, який активно підтримує бойовиків на Донбасі і є прихильником політики президента РФ Володимира Путіна, вважає лідера "Океану Ельзи" ідеологом "укронаціоналізму".

Вадим Самойлов. Фото:112.ua

Російський рок-музикант, засновник рок-групи "Агата Крісті" вважає, що український музикант, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук так само небезпечний, як і "карателі", які прийшли на Донбас“. Про це Самойлов повідомив в інтерв'ю російському виданню Журналістська правда, інформують Патріоти України.

Він сказав, що його мало цікавить думка Вакарчука на політичні теми.

"Такі люди, як пан Вакарчук, є небезпечними ідеологами того самого укронаціоналізму, руки якого були розв'язані. Вакарчук зробив багато речей і доклав чимало зусиль для того, щоб здійснити українізацію в такій дикій формі, яка сталася після подій на Майдані", - висловився російський музикант.

"Я вважаю Вакарчука таким же небезпечним, як і карателів, які прийшли на Донбас", - заявив Самойлов.

Нагадаємо, Вадим Самойлов активно підтримує бойовиків на Донбасі і є прихильником політики президента РФ Володимира Путіна.

Так, у вересні 2015 екс-лідер "Агати Крісті" виступав в окупованому терористами Луганську і отримав медаль самопроголошеної "ЛНР". А нещодавно група Вадима Самойлова дала концерт російським військовим на базі "Хмеймім" у Сирії.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...