Злочинці та невизнані бандити апелюють до світу: Кримські маріонетки окупантів закликають ООН та ОБСЄ виключити Україну з цих організацій

В ООН і ОБСЄ повинні бути країни, які підтримують безпеку в світі, а не розв'язують агресію проти мирного населення, чим займається київська влада, - обурився так званий віце-прем'єр Криму.

Ілюстрація:lb.ua

Кримський віце-прем'єр Руслан Бальбек заявив, що Україна необхідно виключити з ООН і ОБСЄ, оскільки в подібних організаціях не повинно бути країн, які сповідують тероризм. Про це в четвер, 11 серпня, повідомило російське агентство РИА Новости, зазначають Патріоти України.

"Ми закликаємо всі цивілізовані країни виступити єдиною позицією і не тільки засудити українську владу, а й негайно виключити Україну з ООН і ОБСЄ, бо ці організації покликані підтримувати безпеку в світі, а не розв'язувати агресію проти мирного населення, чим і займається київська влада" , - сказав Бальбек.

За його словами, проникнення диверсантів на територію Криму і підготовка терактів показали всьому світові справжнє обличчя українського керівництва. "Хотів би я подивитися на тих київських емісарів, які розповідатимуть кримчанам, як їх "любить Україна", як про них "піклуються "українські політики - так вони сплять і бачать наш півострів безлюдним і покинутим, це їх блакитна мрія", - додав політик.

Як відомо, 10 серпня ФСБ Росії заявила про запобігання в Криму начебто терористичних актів, організованих Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України. У повідомленні служби зазначалося, що в ніч на 7 серпня в районі Армянська була виявлена група диверсантів, при затриманні яких загинув співробітник ФСБ Росії.

Потім, в ніч на 8 серпня 2016 року підрозділи спецназу Збройних сил України нібито спробували прорватися на територію півострова під прикриттям вогню з української сторони. В результаті загинув один військовослужбовець Міністерства оборони Росії.

У справі про підготовку диверсії в Криму затримано сім осіб. Вони дають свідчення. Представник Генштабу України, в свою чергу, назвав заяву ФСБ провокацією.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...