Хіти тижня. Слід чекати провокації під Новий рік: Голова МЗС Росії Лавров проговорився про початок війни з Україною

Істерика в Кремлі досягла апогею, раз головний дипломат Путіна розповідає про дату "наступу ЗСУ" та початок захоплення України.

Сергій Лавров. Фото: Uznayvse.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що Україна нібито готує провокацію на кордоні з окупованим Кримом і пригрозив жорсткою відповіддю. Про це він заявив під час прес-конференції в російській "Комсомольской правде", передають Патріоти України.

«… На последнюю декаду декабря Порошенко планирует и вооруженную провокацию на границе с Российской Федерацией, на границе с Крымом. Он получит ответ – мало не покажется, я вас уверяю. Это наша страна, это наши границы», — заявив Лавров.

Глава російського МЗС також заявляє, що, за їхніми даними, «эту провокацию на границе с Крымом обсуждает Порошенко и со своими западными кураторами».

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...