Злодії вже чатують: Кримські ювеліри ховають діаманти - немає світла

Через відключення енергопостачання не працюють сигналізації.

Ілюстрація: ЖЖ

У Керчі власники ювелірних магазинів вивезли коштовності зі своїх торговельних точок, оскільки бояться залишати їх вночі в умовах, коли місто знеструмлене, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляє сайт kerch.com, пульт держохорони не працює через відключене електропостачання. Магазини та офіси залишилися без сигналізації.

«Незважаючи на те, що керченська поліція вивела на охорону громадського порядку 100% особового складу, кількість правоохоронців вкрай недостатня для того, щоб бізнесмени могли відчувати себе захищеними. Власники деяких магазинів прийняли рішення залишити на ніч фізичну охорону в приміщенні. Більше за інших переживають ювеліри», –наводить повідомлення сайт Крим.Реалії.

Як повідомляє веб-видання, "міське козацтво запропонувало допомогу поліції в патрулюванні міста". Адміністрація Керчі просить підприємців, організації і городян «по можливості надати автотранспорт для правоохоронців».

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

Пів мільйона гривень за газову плиту! Стало відомо, кому з українців загрожує "космічний" штраф

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:50

Українцям, що встановили газові плити та колонки, загрожують штрафи до 500 тисяч гривень. Це станеться у разі виявлення порушень під час обліку та використання природного газу, передають Патріоти України. Лише у Дніпропетровській області (включно з мі...