"ЗМІ перекручують інформацію": Боєць АТО розповів про справжню ситуацію в Авдіївці (фото)

Результати обстрілу – це пошкодження будинків старого міста, а не багатоповерхової забудови, де живе 70 відсотків людей, пише Брест.

У Авдіївці. Фото: "Фейсбук"

Деякі ресурси викривляють повідомлення про стан справ у Авдіївці, оскільки місто живе більш-менш нормальним життям. Про це на своїй сторінці у Facebook написав воїн АТО та активіст Мартін Брест, а також опублікував відповідні фото, передають Патріоти України.

За його словами, деякі ЗМІ передають неправильну інформацію про ситуацію у Авдіївці, повідомляючи про "пожежі, канібалізм, масові втечі". "У тій, в якій перебуваю я, немає електрики. Тут є продукти, на ринку і в магазинах, а результати обстрілу – це пошкодження будинків старого міста, а не багатоповерхової забудови, де живе 70 відсотків людей. Ми поїхали та сфоткали сліди обстрілу", – зазначив він.

Також учасник бойових дій на Донбасі розповів про атмосферу в місті та настрої людей. "А в Авдіївці на стадіоні біля польових кухонь з безкоштовною їжею діти катаються на санках. І все нормально", – підкреслив активіст.

Крім того, Мартін Брест наголосив, що допомога потрібна військовим. "Вона була потрібна тиждень тому, і потрібна буде через тиждень. Від ситуації в Авдіївці ця допомога ніяк не залежить", – підсумував він.

"Бидло не буде з цього сміятись, тому що стане неприємно": Військовий запропонував "Кварталу 95" сюжети для трьох номерів

середа, 8 травень 2024, 13:44

Ветеран АТО і учасник бойових дій на Донбасі Антон Колумбет відреагував на черговий скандал, у який втрапили гумористи студії «Квартал 95» – цього разу вони розбурхали мережу недоречними жартами про військових, передають Патріоти України. Колумбет заз...

Отримує надбавки за службу, хоча залишається у Києві: Антикорупціонер Шабунін числиться бойовим медиком - ЗМІ

середа, 8 травень 2024, 13:32

Антикорупціонер Віталій Шабунін з жовтня 2023 року числиться бойовим медиком військової частини. Він отримує зарплатню за виконання військових завдань в умовах воєнного стану, але при цьому залишається в Києві. Про це йдеться в ухвалі Дніпровського ра...