Знадобилися: Донеччан запрошують до Росії - сортувати "сировину" на звалищах

В окупованому Донецьку робота в шахтах не рахується гідною, лікарі, вчителі та артисти в більшості виїхали за межі "республік", а тим, що залишилися, пропонують попрацювати у сфері інтимних послуг або на звалищі в РФ.

Ілюстрація:vk.com

У Донецьку можна знайти дуже дивні оголошення про вільні вакансії. Як передає replyua.net, вчителям, медикам і шахтарям у Донецькій області затримують зарплати і платять копійки, зате стали потрібними незвичайні "спеціальності", зазначають Патріоти України.

Лікарі отримують від 4 до 7000 рублів на місяць, і на ці гроші на Донбасі не вижити, тому багато фахівців давно звільнилися. Лікують донеччан інтерни, всі лікарі давно залишили місто.

Однак, якщо на лікарів влада міста давно "забили" і їм плювати, як і де будуть лікуватися люди, то про культуру вони згадали. У донецькі театри терміново потрібні артисти балету і розмовного жанру, обіцяють платити до 14 тисяч рублів.

Втім, такі пропозиції привабливими назвати не можна - з донецьких театрів всі провідні артисти теж звільнилися. На шахтах Донецької області зарплати нижчі, ніж у артистів. Підземні робітники і електрослюсарі отримують по 7-8 тисяч рублів.

Зараз в окупованому Донецьку робота в шахтах не рахується гідною, куди більш цікаво попрацювати у сфері інтимних послуг або на звалищі в Росії. Для тих, хто хоче пожити в Росії і заробити хороші гроші, висять оголошення про прийом на роботу на звалище - сортувати "сировину".

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...