"Знайдіть шлях зупинити кровопролиття": Матері загиблих бійців зі сльозами звернулися до політиків (відео)

На місці загибелі захисників Сіверська Донецької області, де торік встановили пам'ятний знак, відбулась траурна панахида.

Пам'ятний знак захисникам Сіверська. Скріншот.

Матері загиблих бійців, які брали участь у звільненні Сіверська Донецької області, зі сльозами на очах звернулися до політиків. Відео про це опублікувало "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

Зазначається, на місці загибелі синів цих жінок торік встановили пам'ятний знак.

Цьогоріч ще один зробили місцеві волонтери. Вперше від дня загибелі синів на Донеччину приїхали й матері загиблих військових, які закликали політиків шукати шляхи для припинення кровопролиття.

"Дуже шкода мені. Скільки дівчат заміж не вийшло. Скільки не народилося діточок. А в мене внуків… Забрав у мене ворог все", – розповіла плачучи Ярослава Прихід, мати загиблого військового.

"Ганьба цим політикам, які переслідують свої інтереси. А ці чисті душею військові… День у день проливається кров нашого народу, цвіт нашої нації. Політики мають домовлятися, домовлятися, щоб це кровопролиття зупинити. Купа поранених, без рук, без ніг, немає грошей на лікування. А депутати мають за що їздити за кордон", – обурилася Ганна Воробець.

"Хейтер медійників та ворог свободи слова": Національна спілка журналістів закликає ЗМІ бойкотувати нардепку Безуглу

вівторок, 30 квітень 2024, 19:42

Голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко та громадське об'єднання «Медіарух» висловилися на захист «Суспільного» і закликали припинити політичні атаки і тиск на мовника. Таким чином вони відреагували на закиди народної депутатки ...

Хроніки "наддержави": У Росії від голоду загинули десятки коней. Ще живі тварини ходили по трупах сородичів. Власнику, "новаму рускаму" байдуже

вівторок, 30 квітень 2024, 18:57

У Росії на Ставропольському кінному заводі біля хутора Кінний з початку зими загинули від голоду близько 50 коней, живими залишилися близько 80 тварин. Про це розповіла волонтерка Яна Кучеренко, пише російський незалежний ТГ-канал Astra. "Живі коні ход...