#Знайди_яму_для_Кличка: В мережі стартував "дорожній" флешмоб (фото)

Давайте допоможемо Віталію Кличку знайти ями у київському асфальті.

Нова дорога у центрі Києва "провалилася" через рік. Фото: Депо.

Лише минулого року на вулиці Златоустівській був укладений новий асфальт, але вже сьогодні там виникла глибока яма. Про це повідомляє кореспондент Depo.Київ, передають Патріоти України.

Зокрема, наразі автомобілі вимушені об'їжджати глибоку яму, щоб не вскочити у халепу.

Паркан, що попереджав про небезпеку просто валяється на дорозі.Неподалік розміщені кілька каналізаційних люків і можливо, саме через підмив утворилася ця яма.

Для того, щоб взяти участь у флешмобі, потрібно просто опублікувати фото дороги з ямою на своїй сторінці у "Фейсбуці" з хештегом #знайди_яму_для_Кличка. Не забувайте вказувати адресу, де виявлена яма на дорозі.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...