Знайомтесь Віталік. Ви с*ка на**й іздіваєтесь там?: У мережі пригадали слова новопризначеного голови поліції Дніпропетровщини про зачистку Євромайдану "тітушками"

Також у 2014 році прокуратура звинуватила Віталія Глуховерю в неналежній організації роботи та відсутності контролю за підлеглими.

Віталій Глуховеря. Фото:Антикор

Волонтер Роман Синіцин висловив свою думку в контексті призначення генерал-майора Віталія Глуховері начальником поліції Дніпропетровської області про дії правоохоронців під час розгону "тітушками" Євромайдану в Дніпрі у січні 2014 року. На той момент Глуховеря так само займав пост начальника обласної поліції. Про це Синіцин написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Також він нагадав і відео розгону Євромайдану в Дніпрі.

Також деякі резонансні факти про Віталія Глуховерю вказала і журналістка Ольга Худецька. Зокрема, вона нагадала, що в 2014 році прокуратура звинуватила Глуховерю в неналежній організації роботи та відсутності контролю за підлеглими.

Загиблому було лише 20: Убивство поліцейського на Вінниччині зафіксувала бодікамера (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:45

Унаслідок стрілянини сьогодні вночі на Вінниччині загинув поліцеський, а його напарник зазнав поранень. Трагічну подію зафіксувала на відео бодікамера правоохоронця, передають Патріоти України.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...