Знайшла своє покликання: Лорак отримала в Росії чергові нагороди (фото)

Окрім Лорак на церемонію нагородження музичною премією "Music Box" прибула також Світлана Лобода.

Ані Лорак з нагородою. Фото:http://tabloid.pravda.com.ua/

Українські співачки продовжують збирати нагороди у Росії. Не встигли ЗМІ переварити новину про найсексуальнішу російську жінку Віру Брежнєву, як її колега Ані Лорак стала співачкою року у Росії. Про це пише Таблоїд, зазначають Патріоти України.

Крім того, Кароліна отримала ще й нагороду від журналу "OK" у номінації "Головний герой. Музика".

17-го листопада у Москві відбулася церемонія нагородження музичною премією "Music Box", на якій з українців була присутня не лише Лорак.

"Спасибі Music box! Спасибі всім, хто голосував за мене. Перемога у номінації "Найкраща співачка" - це результат роботи нашої команди, а ще ваші серця, які б'ються з нами в унісон протягом багатьох років", - написала Лорак.

Світлана Лобода теж завітала на премію і навіть отримала нагороду у номінації "Пісня року".

Також на премії засвітилися і хлопці з гурту "АГОНЬ", але нагороду вони не отримали.

Уродженка Ужгорода Йолка ( при народженні Єлизавета Іванців - ред) отримала нагороду як найбільш затребувана за кордоном артистка. За яким саме кордоном - не уточнювали.

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:05

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...