Знайшли винних: В Одесі обурені родичі померлого пацієнта побили чотирьох лікарів

На місці інциденту працює слідчо-оперативна група та встановлює усі обставини події.

Лікарня, де стався інцидент. Фото:odessa.onlineВ Одеській міській лікарні рідня померлого пацієнта накинулася з кулаками на лікарів. В результаті бійки постраждали чотири медики. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції Одеської області, зазначають Патріоти України.

Відомо, що 46-річного пацієнта доставили до лікарні кілька днів тому. Останні два дні чоловік знаходився у реанімації та був підключений до апарату штучної вентиляції легень. 6 вересня він помер і про це сповістили його рідних, які у всьому звинуватили лікарів.

Обурені родичі увірвались до приміщення міської лікарні та побили чотирьох лікарів.

"Трьох осіб, які нанесли тілесні ушкодження медикам, доставили до відділення поліції. Слідчо-оперативна група працює на місці та встановлює усі обставини події. Вирішується питання щодо надання правової кваліфікації інциденту в лікарні", - повідомили правоохоронці.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...