"Знахідка" для конспірологів: NASA терміново перервали трансляцію з космосу через НЛО (відео)

Під час трансляції з Міжнародної космічної станції в кадр потрапив НЛО у формі підкови, який підлетів до МКС занадто близько.

В кадр потрапив НЛО у формі підкови, який підлетів до МКС занадто близько. Скріншот.

Днями NASA проводила трансляцію з Міжнародної космічної станції, щоб показати всю красу космосу з орбіти в прямому ефірі. Як тільки в кадр потрапив НЛО у формі підкови і підлетів до МКС занадто близько, трансляція моментально була перервана, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Природно, після такого інциденту конспірології звинуватили NASA в приховуванні інформації про інопланетян.

Одним з любителів-уфологів, що спостерігали за трансляцією, виявився Скотт Уорінг. Він ще веде свій сайт UFO Sightings Daily, де збирає будь-яку інформацію про непізнані літаючі об'єкти, таємничі постаті на Марсі та іншу паранормальну активність.

Відео з появою незрозумілої підкови він передав колезі, Тайлеру Глокнеру, ведучому Youtube-каналу SecureTeam схожої тематики.

Тайлер запевняє, NASA активно моніторять те, що відбувається на відео, і вимикають його тоді, коли в кадрі з'являються речі, які не слід бачити публіці.

За його словами, в минулий раз трансляція була перервана після появи в кадрі масивного жовтого диску в 2014 році.

Більш того, минулого тижня SecureTeam опублікували відео, на якому в одній з трансляцій з МКС в кадр потрапив невідомий дископодібний об'єкт - тоді відео теж було оперативно перервано.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...