Знаменитий російський актор довго приховував поповнення у родині (фото)

Олексій Серебряков, мабуть, самий скандальний російський актор.

Його фільмографія вражає, а в його акторський талант ні у кого не було сумнівів до всім відомого інтерв'ю, в якому артист дозволив собі відверто висловитися про життя в Росії, передають Патріоти України.

Ще в 2012 році він виявив бажання вивезти сім'ю на ПМЖ до Канади, тому що на батьківщині «до сих пор ни знание, ни сообразительность, ни предприимчивость, ни достоинство не являются прерогативой национальной идеи, только сила, наглость и хамство».

Доволі різке інтерв'ю розділило життя актора на «до» і «після». Хтось в черговий раз захопився сміливим актором, іншим же слова про Росію зовсім не припали до душі. Сам Серебряков сказав, що від сказаного відмовлятися не збирається.

Своїх дітей він перевіз в Канаду, громадянкою якої є його дружина, так як вважає, що зможе там забезпечити більш щасливе майбутнє: «Хочу, чтобы они понимали, что могут цениться знания, трудолюбие, что необязательно толкаться локтями, хамить, быть агрессивными и бояться людей».

З нинішньою дружиною Марією Олексій познайомився ще в 80-ті, коли вона танцювала в Ансамблі народного танцю імені Ігоря Моїсеєва. Однак дуже скоро жінка поїхала по робочому контракту в Канаду, де вийшла заміж і народила дочку.

Через 10 років вони знову зустрілися ненароком, але на цей раз актор вже не збирався її відпускати. Після численних романів він зрозумів - йому потрібна тільки Марія. Після розлучення жінки з першим чоловіком він прийняв її дочка Дарину як рідну.

Оскільки зі своїми дітьми у пари не вийшло, вони вирішили взяти прийомних і стали батьками двох хлопчаків. Олексій зізнався, що радий був би ще раз стати батьком, але в Росії, громадянином якої він є, прийняли закон, що забороняє іноземцям усиновляти дітей (дружина актора має канадське громадянство).

Але зараз тужить Серебрякову точно ніколи. Як виявилося, актор 2 місяці приховував поповнення в родині - він став дідусем! 26 жовтня його прийомна донька народила дівчинку.

Сім'я тримала новину в таємниці, але на днях Дарина опублікувала миле фото з малятком, підписавши його: «Счастья есть. Просто нужно родить его».

Ось що розповіли джерела: «Малышка появилась на свет рано утром — в 4:15. Дарья рожала в клинике Mount Sinai в США. Хоть и далековато от дома, но на выписку приехала вся семья». Інсайдери поділилися, що сам Олексій на сьомому небі від щастя. Через роботу він не може проводити багато часу з онукою, але просить постійно надсилати йому фотографії.

Можемо тільки привітати актора і побажати його сім'ї всього самого найкращого. Сподіваємося, найближчим часом ми почуємо від нього ще більше хороших новин і побачимо свіжі знімки дідуся і внучки!

Опублікував: Олег Устименко

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...