Зник з місця аварії: На Харківщині водій авто влетів у зупинку з людьми (фото)

Поліцейським вдалося встановити особу винуватця аварії та затримати його.

Фото:прес-служба ГУ НП Харківщини

У селі Пересічне Харківської області водій ВАЗ наїхав на зупинку громадського транспорту і травмував двох жінок. Про це повідомила прес-служба поліції Харківщини, зазначають Патріоти України.

За даними правоохоронців, аварія трапилася ввечері, 14 серпня, на вулиці Сумській. Водій не впорався з керуванням. В результаті важкі травми отримала 47-річна місцева жителька. Її госпіталізували з відкритою черепно-мозковою травмою та переломом стегна.

"Також в лікарню була доставлена її 47-річна односельчанка, яка отримала травму нижніх кінцівок. Водій транспортного засобу після скоєння ДТП залишив транспортний засіб на місці події і зник. Поліцейські встановили особу 34-річного чоловіка", - підкреслили у відомстві.

За даними поліції, чоловіка доставлять у відділення для з'ясування всіх обставин події.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...