Зобов'язав "Беркут" розігнати Майдан: Стало відомо, кого призначають на керівну посаду в ДБР

Суддя Євген Аблов також практично виправдав Насірова та займався відбілюванням фігурантів справи про "рюкзаки Авакова".

Суддя Євген Аблов. Фото: соцмережі.

Суддя Євген Аблов, який у грудні 2013-го зобов'язав "Беркут" розігнати Майдан, 18 липня має стати головою територіального управління Державного бюро розслідувань у Миколаєві. Про це повідомив адвокат Роман Маселко у Facebook, передають Патріоти України.

"Нове дно. Нагадую шортліст його заслуг. У грудні 2013 року він за 6 годин розглянув позов і зобовязав "Беркут" розігнати Майдан. Спроба розгону відбулась у ніч з 10 на 11 грудня 2013 року. Через 2 тижні він отримав квартиру, яку потім продав за 9,5 млн грн.

Рішення щодо справи "рюкзаків Авакова", яке відбілює фігурантів справи. Рішення щодо справи Насірова, яким його практично виправдано. За цим рішенням НАБУ зареєструвало кримінальне провадження.

Має проблеми з декларуванням. У НАБУ є провадження за фактом неправди у деклараціях Аблова", - написав Маселко.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...