Золото для України: Донецький гімнаст переміг в престижному турнірі

Лідер збірної України зі спортивної гімнастики Олег Верняєв виграв "золото" на турнірі серії World Challenge Cup 2016 Німеччині.

Олег Верняєв знову приніс золото для України. Фото: zarya.in.ua.

Лідер збірної України зі спортивної гімнастики Олег Верняєв виграв "золото" на престижному турнірі серії World Challenge Cup 2016, який з 31 березня по 3 квітня проходив в Коттбусі, Німеччина. 22-річний уродженець Донецька став кращим в опорному стрибку. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В обох спробах зі складністю 6.0 Верняєв показав результат вище 15 балів - 15.133 за перший і 15.333 за другий. У підсумку українець впевнено виграв змагання, випередивши найближчого переслідувача китайця Ріян Ку більше, ніж на три десятих бала.

Раніше Верняєв завоював бронзу у вільних вправах, отримавши від суддів 14,833 бала. У вправі на коні Верняєв став срібним призером з результатом 15 балів рівно.

Нагадаємо, що кілька днів тому Верняєв здобув срібну медаль на Кубку світу в Німеччині, а в кінці минулого року завоював ліцензію на Олімпійські ігри в Ріо.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...