Зореліт для NASA і атака клонів: 6 найзухваліших наукових афер 21 століття (відео)

​На сторожі порядку в науці стоїть так званий науковий метод. Але навіть незважаючи на це деякі вчені стають шахраями і підробляють результати своїх досліджень.

Атака клонів. Фото: geektimes.ru.

Глобальні інноваційні дослідження, гучні теми завжди привертали вчених, адже першим клонувати людину або відкрити гіперпросторові перельоти в космосі - це значить, вписати себе навіки в усі підручники історії. Тому не дивно, що саме в подібних областях періодично трапляються неприємні скандали і викриття, адже часто підробки аферистів від науки не так-то просто розпізнати. Отже, перед вами 6 найзухваліших наукових афер початку XXI століття. Ролик створений і озвучений студією Sci-One TV, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Звичайно, справа не завжди в злому намірі. Іноді стається просто помилка, а іноді, як у випадку з хитромудрою програмою, яка писала академічні статті, справа в самій системі, яка стає неповороткою і не завжди швидко реагує на відверті підробки.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...