"Зоряні" офіціанти: Як Тука та інші відомі українці попрацювали заради дітей Донбасу (фото)

Усі свої чайові «зоряні» офіціанти передали на потреби дітей Донбасу. Протягом акції також пройшов аукціон дитячих картин.

Заради дітей відомі персони перетворились на офіціантів. Фото: Главком.

Сьогодні в Києві 12 відомих українців вдягли фартухи офіціантів, щоб обслужити гостей столичного ресторану і взяти участь в Charity Day - благодійному зборі коштів для реабілітації дітей, які постраждали від військових дій в Донбасі. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Главком.

За день було зібрано 206 тисяч гривень. Організатори заходу - представники громадського руху «Земляки» - таким чином хотіли привернути увагу суспільства до проблем дітей на Донбасі. Гостей в ресторані «Конкорд» в цей день обслуговували «зіркові» офіціанти. Серед них: Георгій Тука - заступник міністра з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб; Алла Мартинюк - актриса, співачка; Ольга Трофімцева - заступник міністра аграрної політики; Геннадій Друзенко - засновник Першого добровольчого мобільного госпіталю ім. Пирогова; Євгенія Добриніна – «Місіс Європа Україна 2016 року»; Тимофій Нагорний - президент фонду волонтерів України; Юрій Сугак - головний редактор ТРК «Україна»; Катерина Полова - дизайнер, модель; Андрій Булгаров - телеведучий-публіцист; Олександр Куликівський - громадський діяч; Роман Грищук - керівник студії «Мамахохотала», Наталя Лелюх - лікар; Ольга Кучер - телеведуча; Анна Крос - співачка.

Усі свої чайові «зоряні» офіціанти передали на потреби дітей Донбасу. Протягом акції також пройшов аукціон дитячих картин. Завдяки цьому аукціону вдалося зібрати 206 тисяч гривень для протезування дітей, постраждалих в результаті бойових дій на сході України.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...