Зоряний "бичок": На пожежних навчаннях екс-міністр ДСНС кинув недопалок в суху траву (відео)

Зорян Шкіряк, очевидно, й досі не знає, що непогашені недопалки створюють серйозну небезпеку виникнення пожежі.

Зорян Шкіряк. Фото:скрін відео

Колишній головний рятувальник України, радник глави МВС Зорян Шкіряк під час пожежних навчань кинув непогашений недопалок в суху траву на лісовому узліссі. Це видно на відео, поширеному у Facebook журналістом Денисом Бігусом, зазначають Патріоти України.

На ролику видно, як Шкіряк, спілкуючись з двома жінками, курить цигарку. Пізніше він разом з ними переходить на інше місце, викидаючи на ходу недопалок в траву, ховаючи при цьому руку з сигаретою за спиною.

Після цього Шкіряк підійшов до чоловіка у формі старшого лейтенанта, обійняв його і пішов далі. Після обміну цими люб'язностями лейтенант підняв недопалок Шкіряка та викинув його за огорожу лісу, прямо під сосни.

Блекаутів не уникнути? У Міненерго закликали українців готуватися до складної зими

вівторок, 14 травень 2024, 5:00

Міністр енергетики Герман Галущенко заявив, що взимку буде складно втримати енергосистему без обмежень споживачів. Також він допускає труднощі з постачанням електроенергії влітку. Про це міністр повідомив в ефірі єдиного телемарафону. За словами Галуще...

"Якщо запрацює певний механізм": Німеччина і Польща відповіли, чи повертатимуть українських військовозобов'язаних

вівторок, 14 травень 2024, 4:15

Німеччина та Польща висловили готовність сприяти поверненню українських військовозобов'язаних відповідного віку, які перебувають на їхній території. Про це розповів член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олексан...