Зробимо його відомим: У Києві водій обматюкав й вигнав вдову АТОвця з маршрутки (фото)

Водій маршрутки не тільки вигнав жінку, але і висловився на її адресу нецензурною лайкою.

Фото: ФБ

У Києві водій маршрутного таксі вигнав і салону транспортного засобу жінку, яка надала посвідчення "Дружина загиблого офіцера". Про це у "Фейсбуці" написала Юлія Власюк, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався на перетині проспекту Степана Бандери та вулиці Теодора Драйзера. Водій маршрутки не тільки вигнав жінку, але і висловився на її адресу нецензурною лайкою.

Дана подія трапилася в маршрутці № 478.

Відзначається, що поліція прийняла заяву від жінки. Також компанія-перевізник принесла їй вибачення, а скандального водія пообіцяли звільнити найближчим часом.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...