Зронивши скупу чоловічу сльозу, боєць 58-ї бригади попрощався з бойовим прапором і своїми побратимами (фото)

Важко прощатися зі своїми бойовими друзями. А ще боляче усвідомлювати, що ти йдеш, а вони залишаються у самому пеклі - на "промці".

В Авдіївці офіцер зі сльозами на очах попрощався з прапором 58-ї бригади. Фото: Фейсбук.

В Авдіївці Донецької області на лінії фронту офіцер зі сльозами на очах попрощався з прапором 58-ї окремої мотопіхотної бригади з нагоди переходу в інший підрозділ. Про цей зворушливий випадок написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Роман Бочкала, повідомляють Патріоти України.

"Це не парад і не святковий марш. Це прощання з прапором. Неймовірно зворушлива церемонія, якщо зважати, де і коли вона сталася. В Авдіївці. Майже на самій "промці". Майже ніч. З прапором 58-ї бригади прощався її офіцер. Переходить в інший підрозділ", - йдеться у тексті.

"Важко розлучатися з друзями... Особливо, коли пройшов з ними якщо не все, то багато що. І тобі ніби навіть соромно. Адже вони залишаються тут, у самій д*пі, а ти йдеш... Але це Армія. І це наказ. Так буває. І ще хто знає, якою буде нова ділянка фронту. Падали міни і скупі чоловічі сльози. Але ви їх не побачите. Адже чоловіки не плачуть... "- додав журналіст.

Це варто знати! 1 травня в Україні набуває чинності важливе для водіїв правило

вівторок, 30 квітень 2024, 7:50

Раніше в Україні діяли правила, згідно з якими водії транспортних засобів мали у холодну пору року (з 1 жовтня до 1 травня) вмикати ближнє світло фар за межами міста, передають Патріоти України. Але ці правили не так давно змінили — «зимову» норму пор...

Бійців з контузією лікують "абияк" та "крапають" чимось незрозумілим: У Міноборони розповіли про проблеми в медицині

вівторок, 30 квітень 2024, 7:30

Директорка департаменту охорони здоров’я Міністерства оборони Оксана Сухорукова заявила в інтервʼю, що в Україні військові медики хороші, проте є декілька "але" у медицині, передають Патріоти України. Журналістка запитала у Сухорукової, чому в підрозд...