"Зуміла зробити складну пісню родзинкою і заспівати так, що у всіх були "мурашки по шкірі" - Кондратюк про перемогу Джамали

Відомий продюсер зізнався, що спочатку не вірив у перемогу представниці України на конкурсі.

Ігор Кондратюк. Фото:www.smachno.ua

Музичний продюсер, який раніше заявляв, що Джамалі навряд чи вдасться лідирувати на "Євробаченні - 2016", сьогодні переконаний, що співачці вдалося виграти джекпот. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

За словами продюсера, він не вірив у перемогу учасниці від України тому, що пісня була дуже складною для такого конкурсу і недостатньо попсовою. Але незважаючи на це, Джамала зуміла зробити цю складну пісню своєю родзинкою і заспівати її так, що у всіх глядачів були "мурашки по шкірі". Саме це, на думку Кондратюка, і принесло виконавиці перемогу.

Продюсер з сумом констатував, що на подібних конкурсах більше люблять веселі і позитивні пісні, наприклад, такі як у Олександра Рибака. Проста, весела і запальна.

Кондратюк також пояснив, чому Лазарєв став лідером голосування українців. На думку продюсера, на вибір глядачів вплинула його попсова пісня і цікавий номер. Крім того, позначилася участь Лазарєва в тренерському складі одного з українських талант-шоу. Також Лазарєв привернув українського глядача своїм невизнанням Криму частиною Росії.

Нагадаємо, Джамала принесла Україні перемогу на "Євробаченні - 2016", отримавши 534 бали, 511 очок отримала Австралія, ставши другою, а 491 бал і третє місце дісталося представникові Росії.

Журі та глядачів наша Джамала підкорила піснею "1944", в якій розповідається про трагедію депортації кримськотатарського народу.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...