"Зупиніть війну! Росіє - геть з Криму!": У Москві та Чикаго активісти провели спільний флешмоб на підтримку України (фото)

На вулиці російської столиці активісти вийшли з плакатами: "Терористи - не мусульмани Криму, а загарбники з Кремля".

Фото:Fаcebook

Активісти в російській столиці - Москві і в американському місті Чикаго провели спільну паралельну акцію-флешмоб, в ході якої виступили за припинення військових дій в Сирії і в підтримку анексованого Росією Криму. Про це розповіла учасниця заходу в Москві Віра Лаврешина, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

На вулиці російської столиці активісти вийшли з плакатами: "Зупиніть війну в Сирії, Україні, Грузії" і "Терористи - НЕ мусульмани Криму, а загарбники з Кремля".

У Чикаго учасники акції в характерних українських різдвяних костюмах виступили із закликом: "Russia out of Crimea". Активістів у США зібрав Девід Турпін.

"Девід з Чикаго запропонував нам участь у флешмобі (навколосвітньому) за Сирію без Асада і Путіна, що ми і зробили тут, в Москві на Земляному валу, - а він у відповідь навів українських активістів з "жовто-блакитним" прапором, і вони виступили за український Крим. Дивно, вони - там, а ми - тут, в одній акції!" - поділилася московська активістка Лаврешина, яка вже більше року проводить акції в російській столиці на підтримку Криму і кримських татар.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...