Зупинилось серце: Популярний в Україні цирк замучив жирафа

У цирку "Кобзов" під час гастролей у Рівному помер жираф. 10-річна тварина, за словами місцевих мешканців та зоозахисників, жила у неволі та пересувалась у жахливих умовах, передають Патріоти України.

За інформацією місцевих ЗМІ, смерть жирафа підтвердили у міській ветеринарній клініці. Причиною смерті назвали зупинку серця. Спеціалісти проводили розтин тіла тварини.

Ветеринари додали, що у дикій природі жирафи живуть по 30 років. Тіло африканської тварини з цирку "Кобзов" утилізували на костопільському ветсанзаводі.

Мешканці Рівного розповіли, що у суботу жираф виступав на арені, але у неділю його вже не було. Представники цирку повідомили, що тварину увезли та сховали у теплому місці через похолодання.

Однак рівненські правоохоронці також підтвердили смерть жирафа.

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...

Це може здивувати! Швейцарські вчені назвали оптимальне добове співвідношення сидіння, стояння, сну та активності

вівторок, 7 травень 2024, 0:26

Учені зі швейцарського університету Свінберна з'ясували, що те, як людина проводить свій день, може мати значний вплив на її здоров'я та назвали оптимальне співвідношення сидіння, стояння, сну та активності/ Про це повідомляє Science Alert, передають П...