Зустріч героїв: Українські олімпійці відвідали українських військовослужбовців (фото)

Зустріч відбулася в Національному військово-медичному клінічному центрі "Головний військовий клінічний госпіталь".

Фото:http://www.mil.gov.ua/

У суботу, 10 вересня, переможці і призери Олімпійських ігор-2016 у Ріо-де-Жанейро відвідали українських військовослужбовців, які перебувають на лікуванні та реабілітації в Національному військово-медичному клінічному центрі "Головний військовий клінічний госпіталь". Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства оборони, передають Патріоти України.

"До армійців завітали: український гімнаст, олімпійський чемпіон і срібний призер Олімпійських ігор-2016, чемпіон світу зі спортивної гімнастики Олег Верняєв, український веслувальник-каноїст, дворазовий олімпійський чемпіон (2012 та 2016) Юрій Чебан та срібна призерка Олімпійських ігор із фехтування Олена Вороніна" , - йдеться у повідомленні.

Спортсмени подарували учасникам АТО подарунки і фотографії з автографами.

"Чесно, у мене зараз "мурашки по шкірі" після спілкування з пораненими, адже їм довелося вже стільки пережити, захищаючи Україну. Я переконаний, що захисників України потрібно постійно заохочувати та підбадьорювати. А до таких заходів потрібно залучати побільше громадськості", - сказав Чебан.

Оце так! На Сонці стався найбільший спалах за майже два десятиліття

середа, 15 травень 2024, 16:50

У вівторок, 14 травня, на Сонці стався найбільший спалах за майже два десятиліття. Про це повідомляє The Washington Times. . Подія сталася всього за кілька днів після того, як сильні сонячні бурі охопили Землю і створили сліпуче північне сяйво в незви...

Страшна трагедія: Під час стрибків із парашутом на Одещині загинув 19-річний курсант

середа, 15 травень 2024, 15:55

Працівники ДБР розпочали досудове розслідування за фактом загибелі курсанта Одеської військової академії під час навчально-тренувальних стрибків з парашутом. Деталі: Трагедія сталася 14 травня 2024 року на базі одного з українських аеродромів. Тренувал...