Зустрінемо? Російський актор, який радів анексії Криму, їде до Києва

У Дніпрі активісти вже домоглися скасування концерту артиста.

Костянтин Райкін. Фото: ЗМІ

У Києві планує виступити російський актор Костянтин Райкін, який активно підтримував анексію Криму, повідомляють Патріоти України.

Його гастролі заплановано на 15 листопада в Київському національному академічному театрі оперети, заявив український журналіст і блогер Айдер Муждабаєв.

"Путінська дворова актриска - Костянтин "Кримнаш" Райкін - скоро в Києві. Оплески! Зустрічайте! Ніби нічого і не сталося. Хто знає, хто його сюди запрошує і здає приміщення? У мене більше питань до цих підарасів, ніж до нього. Де вони? В божевільні? У Міністерстві культури?", - написав він.

Користувачі мережі обурені цим фактом і висловлюють свою думку в коментарях.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...