Звання не врятувало: У мережі показали, як у центрі Москви жорстоко побили путінського генерала (відео)

Олександр Бріндіков отримав травми обличчя, голови і черепно-мозкову травму. Чоловіка госпіталізували.

Олександр Бріндіков. Фото: соцмережі.

У центрі Москви невідомі напали на генерал-полковника у відставці, колишнього заступника міністра промисловості РФ Олександра Бріндікова. Про це повідомляє Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

За наявними даними, інцидент стався на Малій Нікітській вулиці. Його причиною став дорожній конфлікт. Бріндіков за кермом Mercedes приїхав до офісу своєї фірми і посигналив двом чоловікам, перегородивши в'їзд. Ті, в свою чергу, розсердилися і почали удвох бити генерал-полковника.

В результаті він отримав травми обличчя, голови і черепно-мозкову травму. Чоловіка госпіталізували. Чи затримано нападників - не уточнюється. Також в мережі з'явилося відео, на якому видно як білий автомобіль стоїть біля воріт. Потім з'являється чорний Mercedes, біле авто від'їжджає. Після цього з білої машини виходить чоловік, направляється в сторону Mercedes, відкриває двері і щось говорить водієві. Mercedes заїжджає в ворота, його водій виходить і продовжує розмову з чоловіком з білого авто. У якийсь момент вони почали бити один одного, потім до бійки приєднався ще один чоловік.

За даними ЗМІ, Бріндікову 65 років. Він протягом 26 років служив у Збройних Силах, отримав ступінь кандидата технічних наук і став лауреатом Премії уряду РФ за 1999 рік.

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...

"Крім борделю, ніде не побачите": У Швеції телеведуча назвала українок повіями, і відмовилась вибачатись за свої слова

вівторок, 19 березень 2024, 0:55

Посольство України у Швеції закликало журналістку публічно вибачитися перед українками, на що та відповіла, що їй немає за що вибачатися. . У Швеції журналістка Елаф Алі під час ефіру розважальної програми "IFS — invandrare för svenskar" на національн...